Köp bra el

Investera enkelt i modern och framåtblickande laddningsinfrastruktur.

Enkla Elbolaget vill att enkel el ska vara en självklarhet. Det gäller även deras laddboxar. Enkla Elbolagets laddboxar har många fördelar och är specifikt tillverkade för att klara Skandinaviens svåra väderförhållanden. Få den säkert installerad av erfaren installatör– bekvämt och enkelt. Laddboxen fungerar utmärkt utomhus likväl som i ett garage – du väljer själv vad som passar dig bäst.

Gröna avdraget

Visste du att du kan räkna bort hela 50% av kostnaden på din laddbox? Det är helt sant, i januari 2021 införde regeringen det så kallade gröna avdraget som gör det möjligt för dig att
ha din egen laddstation hemma – till ett mycket billigare pris. Som mest kan du få 50.000 kr per år i skattereduktion för installation av grön el. Tillsammans når vi Sveriges klimatmål.

Easee Home – din framtida elbilsladdare

Enkla elbolaget är klimatkloka i allt de gör och deras laddbox är inget undantag. Deras laddbox Easee Home har utformats för att vara så miljövänlig som möjlig. Till skillnad från andra likvärdiga elbilsladdare på marknaden skiljer dig Easee Home åt med sin smidiga storlek. Easee Home väger endast 1,5 kg och är 69% mindre och lättare än andra laddare på marknaden. Det gör att Enkla Elbolaget spar 4 kg plast per tillverkad laddare – allt detta utan att tumma på kvalitén eller säkerheten i produkten.

Några av laddboxens alla fördelar är att den kan laddas på både 1- och 3-fas och stöder laddning upp till 22 kW. Förutom det kan den ladda upp till 10 gånger snabbare än ett vanligt uttag och ger dig högsta möjliga laddningseffekt. Med Easee Home kan du ha upp till tre laddningsrobotar per säkring där alla bilar kan laddas samtidigt. En smidig och bra lösning till alla er som har fler elbilar i hushållet. Easee home finns i fem olika färger.

Luta dig tillbaka och få din laddbox ständigt uppdaterad med det allra senaste. Enkla Elbolaget vill göra det så enkelt och tryggt som möjligt för kunden och eftersom laddboxen har en uppkoppling mot 4G och WiFi kan detta göras automatiskt och på ett smidigt sätt.

Håll koll på din uppladdning enkelt i mobilen med Easy App. Enkla Elbolaget har tagit fram en användarvänlig app för att du som kund ska kunna följa din laddbox direkt i mobilen.

Priser – bli kund och spar pengar på din laddbox.

När du tecknar avtal med Enkla Elbolaget får du inte bara billigare el du får även ett billigare pris om du köper deras laddbox – Easee Home. Enkla elbolaget ger dig 5 års garanti vid köp av laddbox – allt för att du ska känna dig trygg.

Pris 8995 SEK ink grönt avdrag och tidigare elkund hos dem.
Pris 9995 SEK ink grönt avdrag om du inte är kund hos dem.

Hur mycket billigare blir priset för full tank jämfört med bensin och diesel?

Det är en mycket intressant fråga och många undrar säkert. Tyvärr går det inte att ge ett direkt svar och detta har att göra med att alla bilar ser olika ut och likaså elavtalen i hemmen. För att göra det enkelt har Enkla Elbolaget ändå tagit fram ett snittpris, räknat på deras offentliga laddstationer ute i landet. Där har de kunnat se att priset per kWh ligger på 3,90 SEK och det räcker ungefär 1-1,5 mil, lite beroende på hur du kör.

Många undrar säkert också hur lång tid det tar att ladda full tank. Liksom ovan fråga blir även denna svår att ge svar på. Alla bilar har olika stora batterier och storleken på batteriet avgör hur lång tid det tar att ladda fult. Ett tips är att tala med din bilhandlare eller läs på om bilens batteri.