Höstens trendiga smycken 2019

Hösten närmar sig

Oktober är kommen och hösten är redan här. Därmed är det hög tid att fylla på garderoben med höstens smycken! Inget lyfter upp en outfit som fina smycken och med en ny säsong kommer alltid en massa nya spännande trender, inte minst bland smycken! Trenden med guld har hållit med sig genom sommaren och är kvar än i höst. Snäcksmycken har lyckligtvis lämnats kvar i sommaren och under hösten är det färger som gäller istället. Guld och färg.

Statementörhängen

Hösten första, och kanske viktigaste trend! Statementörhängena är tillbaka, och oj vad vi saknat dem! De drar uppmärksamheten dit den ska vara – till ansiktet. Med sina stora och spännande former, färger och mönster så ramar de snyggt in ansiktet och ger ett rejält lyft. Utmana dig själv och våga bära de där örhängena du annars skulle undvika. Hösten är till för mod och nya utmaningar. Dessa häftiga örhängen från Guldfynd är stora favoriter och fyller återigen höstens trend med guldiga smycken. 

Ringar i guld

En annan av höstens trender är guldiga ringar och det är vi tacksamma för. Ringarna får gärna vara häftiga och utmanande. Simpelheten är långt förbi oss och nu är det dags att glimma extra mycket om händerna och hitta sina unika smycken. Även här har guldfynd ett brett utbud av guldringar. En stark favorit är denna häftiga ring i 18K guld.

Kedjehalsband

Kedjehalsbandet är även den tillbaka! Som ni märker så är hösten 2019 tillfället att se riktigt tuff och kaxig ut, och det är bara att njuta av. Guldfynd har ett brett utbud av halskedjor i såväl guld som silver. Tuffa till dig i höst med ett kedjehalsband, variant tunnare eller tjockare