Vackra smycken för män

Dags för män att börja använda mer smycken!

Var dag när man går runt på stan, kollar på ett tv-program eller en film, eller bara är på jobbet för den delen, så ser vi kvinnor med smycken. Ibland diskreta smycken, som inte syns mer än för den uppmärksamma – men visst är dem ändå där! Ibland är det betydligt mer framträdande smycken – stora, färgglada eller utmanande. Oavsett vilken typ av smycken det rör sig om så bär näst intill var kvinna ett smycke – om än bara ett par små örhängen. Tänker man å andra sidan på män så är den siffran avsevärt lägre, sällan ser vi män med smycken mer än en liten vigselring här och där. Det är dags att ändra på det, det är dags för män att börja använda mer smycken!

Varför ska man börja använda mer smycken?

ArmringVarför borde män börja använda mer smycken kanske ni frågar er? Jo, det finns faktiskt många bra anledningar till det! Dels så är smycken väldigt fint och festligt, och rätt smycken lyfter lätt upp en tråkig outfit! Med minimal ansträngning så ser man plötsligt mycket mer fixad och anständig ut. Det är detaljerna som gör hela outfiten, som man så oftast säger – och det är faktiskt sant. Dessutom så utmanas våra rådande normer och förväntningar i samhället när män bär smycken. Smycken har så länge ansetts vara feminint, och genom att som man bära smycken så utmanar man det felaktiga antagandet. Smycken är precis lika mycket för män som för kvinnor, och det är dags för er män att bevisa det!

Tips på fina smycken hos Guldfynd

När det kommer till herrsmycken så har Guldfynd ett väldigt bra utbud. Under kategorin herrsmycken har de allt ifrån ringar och örhängen till slipsnålar och manschettknappar. En varm favorit är den här ringen i 18K guld eller den här armringen till ett rimligare pris. Guldfynd har definitivt något att erbjuda för alla män och olika smaker. Dessutom så har guldfynd ett brett utbud av smycken till olika pris – allt ifrån dryga 100-lappen till flera tusentals kronor.